Kick-off Nummervoorziening voor LAS-leveranciers

Vanuit het implementatieprogramma nummervoorziening wordt op maandag 2 mei een kick-off georganiseerd voor leveranciers van leerlingadministratiesystemen. Deze sessie is bedoeld voor alle leveranciers van administratie- en registratiesystemen die gebruikt worden in het po, vo en mbo. (LAS, LIS, SIS). 

Tijdens deze kick-off zullen alle aanwezigen geïnformeerd worden over het implementatietraject van het ECK iD en zal Kennisnet de werking van de nummervoorziening toelichten. Hierbij zullen de technische koppelspecificaties en de beveiligingsmaatregelen besproken worden die tijdens de implementatie van het ECK iD een rol spelen. Er zal duidelijk worden aangegeven op welke punten ketenafstemming nodig is. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en willen wij graag met alle leveranciers in gesprek over aandachtspunten voor de implementatie.

Wanneer

De kick-off sessie vindt plaats op maandag 2 mei van 14:00 tot 16:30 uur

Waar

Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht

Aanmelden

Voor een goede start van het proces hopen we dat alle leveranciers vertegenwoordigd kunnen zijn, dus meld u aan via het formulier! http://goo.gl/forms/qHUwJWo4YZ